Solució a pèrdues d’oli per desgast del eix

cigonyal

Els que ens dediquem a la reparació de vehicles automòbils i sobretot en motors solem trobar-nos amb desgast en eixos produïts pel treball normal del mateix sobre una retenidor d’oli, que inevitablement produeix la pèrdua d’oli i taques en el motor / vehicle.

En motors de combustió això ocorre en tots els eixos on es munten retenidors per segellar l’oli de l’exterior : Arbres de lleves, cigonyal i eixos auxiliars com a bombes o eixos equilibradors.

Fins ara la reparació de les pistes on treballa el retenidor es podien reparar desmuntant els eixos i realitzant aportació de material sobre l’eix per després mecanitzar-ho o reduint la seva grandària per acoblar un retenidor d’un diàmetre inferior. I diem fins ara ja que SKF té al seu catàleg el sistema speedi sleeve , on ens subministra per mesures d’eix pistes insertables sense  necessitat de desmuntar-ho. Això es tradueix en un gran estalvi de temps en reparació ja que no necessitem desmuntar l’eix o component danyat i ens soluciona els problemes del desgast en eixos manera ràpida i eficaç.

Per tant si quan realitzem reparacions en el vehicle ens trobem amb desgastos a les zones de treball del retenidor ,  podem recórrer a aquest sistema per deixar l’eix a la seva mesura original realitzant una reparació professional i ràpida.

Us deixem un vídeo de com funciona el sistema:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *