Nova edició d’Automechanika a Frankfurt

Ja han sortit les dates del mes gran certamen a nivell mundial per el  sector de l’automòvil i recambi Automechanika , que es celebrarà del  11 al 16 de Setembre a Frankfurt (alemanya).

En la fira hi podrem trobar les darreres novetats en recambis, rentat de vehicles, equips de taller i eines, investigació i desenvolupament de l’automòvil, estacions de servei , accessoris i tunning així com un gran nombre de conferencies i exhibicions tècniques tant en el saló / auditori com en els diversos stands dels expositors.

Nosaltres hi vam ser-hi a l’ultima edició i us podem dir que sens dubte es un gran fira, amb expositors de tots els continents i on es presenten un gran nombre de novetats a nivell mundial, així doncs podem afirmar que es molt recomanable l’asisténcia a l ‘exposició per tal d’estar al dia de les ultimes novetats en el sector de l’automòvil.

La fira es celebra en el recinte  Messe Frankfurt GMBH, que disposa d’una superfície total de 476.000 m2, dels quals 324.000 metres quadrats son ocupats per pabellons y els altres 83.000 metres quadrats són a l’aire lliure. Aquestes dades fan que Messe Frankfurt sigui el tercer complexe firal més important del món.

Com podeu veure es tracta de una GRAN fira i el que us podem aconsellar es que reserveu dos dies si teniu l’intenció de visitar el certamen , ja que degut al gran nombre d’expositors es pràcticament impossible visitar tota l’exposició en un sol dia.

De cara a reservar el vol us podem aconsellar logitravel o bé ryanair que tenen vols diaris a frankfurt a uns preus assequibles de 150€  a 180€,  per l’allotjament us recomanem que cerqueu l’hotel fora de frankfurt doncs els preus a la capital son molt elevats, podeu trobar un hotel per dues nits a partir de 80€ / pax  .

Una vegada a frankfurt podeu llogar un cotxe a hertz per un preu aproximat de 50€ dia, per tal de poder desplaçar-vos de la fira a l’hotel. Per últim recomanar-vos que us porteu el gps de casa doncs a Alemanya tots els rètols son en alemàny i si com nosaltres no en teniu idea, pot resultar molt complicat trobar els llocs.

I una darrera recomanació es que demaneu a algun fabricant / proveïdor que us faciliti la invitació per la fira doncs si no en disposeu us costara uns 45€  l’entrada, val la pena doncs mirar d’acconseguirla per tal d’estalviar-se aquests euros.

Us deixem unes fotografies de la nostra visita a la passada edició que es va celebrar el 2010 i si us desplaçeu aquest any tan de bó ens hi poguem veure.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *