Cataleg kits de distribució amb cadena dentada

De la mà del prestigiós fabricant FAI AUTOMOTIVE us volem donar a conéixer un altre dels productes que com a especialistes de la reparació del motor us podem subministrar rápidament , son concretament els kits Cadena de Distribució.

Els motors amb distribució  mitjançant amb cadena dentada començen a ser molt populars en els darrers anys  i degut a que presuposem que la cadena te una durada eterna, en realitat no és així , segur que molts de vosaltres en la activitat diària us trobeu que s’estàn trencant moltes d’aquestes distribucións per manca de manteniment. Així és important i serà de valor per els clients usuaris dels vehicles informarlos de que la cadena de distribució , es molt convenient de revisarla i en el seu cas substituirla per tal d’evitar reparacions molt costoses. Podem sempre consultar el manual de reparació o els intervals recomanats per el fabricant del vehícle per tal de recolçar els nostres arguments.

FAI automotive és líder independent en suministre de recambis per l’automoció a Anglaterra i que disposa de diverses liníes de subministre entre d’altres:  Juntes per motors, tren de vàlvules, suspensió , bujíes i calentadors, kits de distribució i bombes d’aigua / oli.

Podeu comprobar que té un catáleg molt ampli que soporta vehicle europeu i molta gama japonesa.

En el catàleg podem cercar per fabricant i tipus de motor estant a partir de la pàgina 28 les ilustracions de la composició dels kits per referencia.

En cas de necessitar més información com sempre podeu contactar amb nosaltres bé per teléfon o mitjançant correu electronic

2 comentarios en “Cataleg kits de distribució amb cadena dentada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *