Extracció d’escalfadors trencats : Ssangyong

 

Potser encara no us hi heu trobat, però fa molt pocs dies vàrem haver de realitzar un servei que acostuma a ser habitual : treure un escalfador que es queda trencat en el motor . Aquesta situació presenta una serie de reptes importants , ja que l’averia original que porta al usuari del vehicle als taller és  el corresponent avís al tauler de que hi ha una incidència amb els escalfadors del motor. I quan es procedeix al desmuntatge per la substitució de l’escalfador avariat pot passar que aquest es trenqui dificultant molt la seva extracció i creant fins ara un problema de dimensions considerables , a demès d’un sobre cost important en la factura de la reparació, doncs desmuntar una culata no és una operació precisament econòmica i lògicament per el propietari / client resulta de difícil comprensió que per substituir uns escalfadors haguem de desmuntar la culata.

UN TRUC :

Si alhora de desmuntar un escalfador trobeu que no es desenrosca fàcilment i preveieu que es pugui trencar, de vegades funciona el engegar el motor i que la culata agafi la temperatura de 90-100º centígrads, llavors procediu a desmuntar l’escalfador en calent.  De vegades el podrem desmuntar sense que es produeixi cap mes dany.

 

SOLUCIONS :

 

Per aquests casos el prestigiós fabricant d’utillatge pichler , subministra eines especials d’extracció d’escalfadors , i a traves dels seu representant a espanya replautotrading , podem informar-nos i adquirir el corresponent joc d’eines per cada model de motor en concret. Aixo ho varem fer ,  i en un temps récord ens van facilitar les eines adients.

joc dextracció escalfadors Ssangyong

 

Amb la nostra experiència , doncs ja son molts els escalfadors trencats que hem desmuntat en diferents tipus de motors us podem assegurar que el més fàcil i professional resulta de treballar amb les eines idònies, doncs estalvien temps i el percentatge d’èxit resulta molt elevat, tot i que mai està 100 garantit,  el millor sempre es treballar tenint  les màximes garanties de resoldre el problema. 

 

 

utillatje específic de centratge

 

 

 

Fins ara, si no disposem de les eines adients resulta gairebé imperatiu el desmuntar la culata del motor, per poder treballar i tenir accés a les parts a reparar fora del vehicle ja que les eines standart no permeten un centrat perfecte en la culata del motor i s’ha de realitzar el proces sobre la màquina de mecanitzat.

Així doncs amb l’adquisició d’aquest joc d’utillatges-extractor especials per a SsangYong CRDi podem extraure escalfadors que s’hagin trencat en el vehicle, sense necessitat de desmuntar la culata del motor, estalviant molta feina al taller i en conseqüència molts de diners al propietari del vehicle. 

 

 

Extracció d'escalfador Ssangyong

 

 

Si s’us presenta l’ocasió d’haver de treure un escalfador trencat de SSangyong podeu consultar-nos sense cap compromís doncs realitzem desplaçaments fins a casa vostra per tal de solucionar el problema.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *