Novetat , informació mitjançant còdigs QR

Hem introduit en les nostres instalacións, com a prova pilot, diferents rètols i etiquetes
fent ús del Quick Response Code, altrament conegut com QR o códigs QR.

Que són els QR ?

Bàsicament es una evolució natural del còdig de barres de sempre, amb la particularitat de que tothom qui vulgui en pot crear doncs hi ha infinitat de plataformes i aplicacions per generar códigs QR. Nosaltres hem fet servir uQr.me , doncs et permet modificar sempre que vulguis les dades que contè el còdig i incrementar la seva utilitat.

Com puc llegir els QR ?

Necessitem un teléfon móvil, i una aplicació lectora de còdigs QR, N’hi ha per totes les plataformes , iphone, android, nokia.. i terminals, i simplement activem l’aplicació i amb la camàra fotografica es produeix l’escanejat del QR.

Amb que m’ajuden ?

Dons tenim l’informació que contenen en temps real al dispositiu móbil ,i el mès ùtil et queda un registre a l’aplicació dels qr que has escanejat per poder consultar cuan vulguis. S’hi poden introduir, fotos, vídeos, links, accesos directes a les xarxes socials , informació comercial i de producte, tarjes de visita, dades de contacte amb format vCard inclòs hi ha aplicacions de combinació Qr amb realitat augmentada , en definitiva tot el que es pugueu imaginar.

I a casa nostra que hi podeu trobar ?

Donc’s tenim el rètol amb un QR, on trobareu les nostres dades de contacte, horari comercial, podeu visitar aquesta web, enviarnos un correu electronic o bé tenir accés al nostre perfil de twitter per seguirnos o comunicarvos amb nosaltres. Tambè hi teniu els telèfons de contacte i Fax. De fet ès el mateix QR que tenim aqui al blog a la part superior dreta .

A la recepció tenim un Qr que genera automàticament les dades de contacte i que podeu grabar directament a l’agenda del vostre telèfon. Ja no necessitareu una tarja comercial per tenir les notres dades sempre a mà.

A les prestatgeries hi tenim els diferents articles codificats amb QR, podeu consultar cuan vulgueu els productes i preus. Pròximament hi adjuntarem vídeos de l’aplicació i utilitat de cada producte.

Per acabar un deixo un vídeo , d’un edifici que ens mostra el que diuen els persones de l’interior mitjançant els Qr i la realitat augmentada

N Building from Alexander Reeder on Vimeo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *